×

Meditta levert o.a. Spoedzorg in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Met een online formulier stellen we snel vast welke zorg u nodig heeft en of u naar de spoedpost mag komen. U krijgt direct advies. Bel altijd vóórdat u naar de spoedpost komt. 

Is er een levensbedreigende situatie? Bel dan 112!

Nieuwsoverzicht

Instroommodel Mentale Gezondheid

06.12.2023

Benieuwd naar het instroommodel? In dit interview maak je kennis met Roger Bastiaens en Joyce Schiffers, en hun inzichten in het instroommodel. Lees meer.

Nieuwe afdeling Praktijk & Wijk ontzorgt

12.09.2023

De afdeling Praktijk & Wijk van Meditta is in het leven geroepen om de dienstverlening aan de huisartsenpraktijken te optimaliseren. De afdeling omvat drie specialismes: praktijkconsultancy, personeelscoaching en praktijk- & wijkmanagement. Lees meer.

Waardevolle samenwerking GGZ

01.09.2023

Mentale gezondheidscentra moeten zorgen voor snellere en betere behandeling van patiënten die (specialistische) GGZ nodig hebben. Hiervoor zijn in Midden-Holland en Zuid-Limburg al succesvolle initiatieven gestart. Een waardevolle samenwerking tussen huisartsenorganisaties, sociaal domein, zorgverzekeraars en Meditta. InEen publiceerde een artikel waarin o.a. Meditta, ZIO Zorg in ontwikkeling en HOZL hun ervaringen in Zuid-Limburg delen. Lees meer.

Documentaire verpleegkundig specialist

17.07.2023

Enteny Smulders is verpleegkundig specialist op de spoedpost in Roermond. Hij werd gevolgd door Gwen Jansen die een documentaire heeft gemaakt over werken in de zorg als Verpleegkundig Specialist. Enteny heeft vanuit zijn waardevolle functie en werkplek een bijdrage geleverd aan deze mooie documentaire. Trots! Bekijk de trailer hier.