×

Meditta levert o.a. Spoedzorg in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Met een online formulier stellen we snel vast welke zorg u nodig heeft en of u naar de spoedpost mag komen. U krijgt direct advies. Bel altijd vóórdat u naar de spoedpost komt. 

Is er een levensbedreigende situatie? Bel dan 112!

Wat doen wij?

Meditta is een organisatie van, voor en door huisartsen. Meditta is ontstaan uit een initiatief van regionale organisaties in de Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg West en Midden-Limburg Oost.

Meditta ondersteunt huisartsen op facilitair, medisch inhoudelijk en organisatorisch gebied. Het bundelt krachten en expertise waardoor de kwaliteit van de eerstelijnsgezondheidszorg gewaarborgd en verbeterd wordt. Meditta neemt aangesloten huisartsen praktische zaken uit handen waardoor er meer tijd overblijft voor hun kerntaak: goede zorg voor de patiënt.

Visie

De diensten van Meditta liggen in het verlengde van de huisartsenpraktijk. Waar het organiseren van zorg bij de individuele huisartsenpraktijk ophoudt en collectieve ondersteuning wenselijk is, neemt Meditta het over. Meditta wil krachtige, toegankelijke en doelmatige eerstelijnsgezondheidszorg van hoge kwaliteit in de regio bevorderen.

Organisatie

Meditta ondersteunt de huisartsen met praktische zaken zoals inkoop, administratie en een goed functionerende pool van assistenten. Daarnaast behoren contractafspraken en onderhandeling met zorgverzekeraars tot de taken die Meditta op zich neemt, evenals de organisatie en facilitering van nascholing en zorgprogramma's voor chronisch zieken.

‘Het leveren van goede zorg in de directe omgeving van de patiënt, dat vinden wij belangrijk.’

Zorgen voor de zorg in een persoonlijke en vriendelijke sfeer, dat mag u van ons verwachten

Gezond leven verkleint de kans op ziekten.

Jaarverantwoording 2021

In deze jaarpresentatie, voorzien van een interactieve inhoudsopgave, wordt duidelijk dat COVID-19 ons voorgenomen handelen en doelen naar de achtergrond drukte. De pandemie bracht echter ook besef van tijd en teamgeest naar voren. Het belang van goede onderlinge coördinatie en communicatie haalde het beste in ons allen naar boven. Inspanningen met betrekking tot zorginnovatie, ketenzorg en de samenwerking met andere zorgpartners werden door COVID-19 enigszins naar de achtergrond geschoven.

Meditta Holding bv

Jaarrekening van Meditta Holding bv te Sittard-Geleen. De besloten vennootschap is opgericht op 12 juli 2007.  Kamer van Koophandel 14095669. Doelstelling betreft holding en financieringsactiviteiten (SBI6420).

VERSLAG

2021

bekijk

JAARREKENING

Boekjaar 2021

bekijk

JAARREKENING

Boekjaar 2020

bekijk