×

Meditta levert o.a. Spoedzorg in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Met een online formulier stellen we snel vast welke zorg u nodig heeft en of u naar de spoedpost mag komen. U krijgt direct advies. Bel altijd vóórdat u naar de spoedpost komt. 

Is er een levensbedreigende situatie? Bel dan 112!

Afspraken, tarieven, formulieren MMC Echt

Afspraak

Voor röntgenonderzoeken, echo’s en/of MRI’s maakt u of de patiënt telefonisch een afspraak. Telefoon 0475-38 41 50. Om te voorkomen dat er veel mensen tegelijk in de wachtkamer zijn vragen wij de patiënt alleen te komen. De begeleider kan eventueel in de auto wachten. Indien de patiënt veel hoest is het niet de bedoeling naar ons centrum te komen. 

Zwangerschap

Patiënten die zwanger zijn moeten dit tijdig aangeven. De verwijzend arts kan ons hierover al voorlichten, de patiënt geeft het bij receptie ook nog even aan. De medewerkers van het Medisch Centrum zullen de patiënt voorlichten over het onderzoek en de (eventuele) risico’s.

Formulier

ALGEMEEN

aanvraagformulier

download

ECG/HOLTER

aanvraagformulier

download

MRI

aanvraagformulier

download
Mondmasker

Belangrijke informatie over het coronavirus

Om verspreiding van het virus te voorkomen, is het belangrijk dat u met luchtwegklachten of koorts niet naar het MMC Echt komt. Onze professionals weten hoe te handelen. Bel dus eerst: 0475-38 41 50. MMC Echt hanteert de richtlijnen volgens het RIVM.

Tarieven

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt jaarlijks de tarieven vast. Uw korting is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. De meeste diagnostische onderzoeken vallen onder de basisverzekering en worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Houd hierbij wel rekening met uw eigen risico. Ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, u kunt altijd diagnostisch onderzoek bij Meditta Medisch Centrum laten uitvoeren. Voor meer informatie bel 0475-38 41 50.

Passantentarief

De tarieven gelden ook voor passanten, zoals cliënten die niet verzekerd zijn of cliënten uit het buitenland.

Buitenlandse patiënten

Voor patiënten die in het buitenland wonen, maar verzekerd zijn bij een Nederlandse zorgverzekeraar gelden de vergoedingen zoals onder de kop tarieven. Voor patiënten met een buitenlandse zorgverzekeraar geldt dat zij het onderzoek zelf moeten betalen. Dit kan d.m.v. de pinautomaat aan de balie. Men ontvangt dan een factuur en bewijs van betaling.

MMC Echt

Nobelweg 10, 6101 XB Echt (Bedrijventerrein De Berk nr 154)

info@mmc-echt.nl
0475-38 41 50 (telefonisch bereikbaar
op maandag t/m vrijdag tussen
9.00-12.00 uur en 14.00-16.30 uur).

Open

Maandag t/m vrijdag
8.30-17.00 uur op afspraak.

 

Het kan voorkomen dat u een afspraaktijd gekregen heeft buiten de bovengenoemde openingstijden.