×

Bezoek geen spoedpost of medisch centrum bij luchtwegklachten of koorts. Zo voorkomt u verspreiding van het coronavirus. Aarzel niet om te bellen bij medische zorgvragen, wij proberen uw vragen te beantwoorden of u in contact te brengen met de dienstdoende huisarts.

Heeft u vragen over het coronavirus, neem dan contact op met de Landelijke Corona-informatielijn 0800 1351 of kijk op de pagina 'vragen en antwoorden' van het RIVM.

Zoek je een stageplaats?

Volg je een opleiding tot doktersassistent of praktijkondersteuner en zoek je een stageplaats? Dan maken we graag kennis met je. En we hebben je iets te bieden: Meditta biedt stageplaatsen met uitzicht op een dienstverband na het behalen van het diploma. 

Stages en afstudeerstages

Zoek je een goede plek voor je afstudeerstage? Ook dan is het een prima idee contact met ons op te nemen: terwijl je praktijkervaring opdoet, ontdek je welke carrière het beste bij jou past. Meditta is een dynamische organisatie met boeiende en uitdagende banen en doorgroeimogelijkheden voor de juiste mensen. Stuur ons een mail!

STAGEPLEK

kennismaking

e-mail

Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur dan gewoon een mail naar personeelszaken@meditta.nl en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Wie weet is dat het begin van een mooie relatie!

Werken en leren combineren?

Dat hebben wij een mooi aanbod voor je. Kijk daarvoor vlug bij Werken en leren via de Meditta Academie.

Terwijl je praktijkervaring opdoet, ontdek je welke carrière het beste bij jou past