×

Meditta levert o.a. Spoedzorg in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Met een online formulier stellen we snel vast welke zorg u nodig heeft en of u naar de spoedpost mag komen. U krijgt direct advies. Bel altijd vóórdat u naar de spoedpost komt. 

Is er een levensbedreigende situatie? Bel dan 112!

Zoek je een stageplaats?

Volg jij een MBO of HBO-opleiding en ben je op zoek naar stage in de huisartsenzorg? Wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Dan is een stage bij Meditta écht wat voor jou!

Stages en afstudeerstages

Stagelopen bij Meditta betekent stagelopen bij een dynamische organisatie met een groot netwerk van huisartsenpraktijken in de regio. 
Gedurende het gehele jaar bieden we meewerkstages en afstudeerstages aan. Jouw frisse blik en nieuwste kennis gecombineerd met de ervaring van onze (praktijk)begeleider zorgt voor gegarandeerd voor een leerzame en leuke stageperiode. En doordat je jouw opgedane kennis nu in de (letterlijk) in de praktijk gaat brengen, ontdek je welke carrière het best bij jouw past!

Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan maken we graag kennis met je! Klik op onderstaande button om naar de vacature te gaan.

STAGEPLEK

vacature

Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur dan gewoon een mail naar personeelszaken@meditta.nl en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Wie weet is dat het begin van een mooie relatie!

Werken en leren combineren?

Dat hebben wij een mooi aanbod voor je. Kijk daarvoor vlug bij Werken en leren via de Meditta Academie.

Terwijl je praktijkervaring opdoet, ontdek je welke carrière het beste bij jou past