×

Meditta levert o.a. Spoedzorg in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Met een online formulier stellen we snel vast welke zorg u nodig heeft en of u naar de spoedpost mag komen. U krijgt direct advies. Bel altijd vóórdat u naar de spoedpost komt. 

Is er een levensbedreigende situatie? Bel dan 112!

Links

Relevante webadressen voor huisartsen en andere zorgverleners. Mist u een link? Stuur dan een bericht naar Meditta.

Achterstandsfonds Limburg

Asf Limburg financiert projecten van huisartsen in Limburgse achterstandswijken. De website toont het budget dat gereserveerd wordt (na inlog). Met dit budget kunt u projecten financieren. Op de website staat stap voor stap uitgelegd hoe het werkt.

Tolkentelefoon

Asf Limburg vergoedt daarnaast voor alle Limburgse huisartsenpraktijken telefonische tolkendiensten via de Tolkentelefoon. 

MCC Omnes

Een regionale organisatie voor samenwerking van alle huisartsen en specialisten in de Westelijke Mijnstreek en Echt. Verantwoordelijk voor inkoop van eerstelijnsdiagnostiek en ontwikkeling en implementatie van regionale werkafspraken tussen huisartsen en specialisten.

LHV-Huisartsenkring Limburg

U wilt dokteren op een manier die bij u en uw patiënten past. Daarom komt de LHV op voor uw belangen bij politiek, gemeenten en zorgverzekeraars. Met praktische tips, deskundige adviezen en nascholingen helpen wij u snel op weg.

De LHV-Huisartsenkring Limburg vertegenwoordigt de LHV in de regio. De kring verbindt de individuele huisarts met collectieve belangenbehartiging.