×

Bezoek geen spoedpost of medisch centrum bij luchtwegklachten of koorts. Zo voorkomt u verspreiding van het coronavirus. Aarzel niet om te bellen bij medische zorgvragen, wij proberen uw vragen te beantwoorden of u in contact te brengen met de dienstdoende huisarts.

Heeft u vragen over het coronavirus, neem dan contact op met de Landelijke Corona-informatielijn 0800 1351 of kijk op de pagina 'vragen en antwoorden' van het RIVM.

Parkeren en route hoofdkantoor  

Parkeergarage Fortunastadion

Parkeren kan in de parkeergarage van het Fortunastadion aan de Lissabonlaan. In de parkeergarage neemt u rechts de ingang tot het kantoor: Milaanstraat 100. Het uitrijkaartje ontvangt u bij de receptie.

Vanuit de richting Eindhoven

U neemt op de A2/E25 richting Maastricht de afrit Urmond (afrit 48). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf (N294), richting Sittard. U rijdt nu op de Urmonderbaan. Na ca. 4 km gaat u via het viaduct over de Middenweg/N276. Neem nu de 1e afslag rechts, de Lissabonlaan. Na ca. 400 meter rijdt u rechts de parkeergarage binnen.

Vanuit de richting Maastricht/Heerlen

U neemt op de A2/E25 richting Eindhoven de afslag Sittard (afrit 48). Aan einde van de afrit slaat u rechtsaf richting Sittard. U rijdt nu op de Urmonderbaan, (N294). Na ca. 4 km gaat u via het viaduct over de Middenweg/N276. Neem  nu de 1e afslag rechts, de Lissabonlaan. Na ca. 400 meter rijdt u rechts de parkeergarage binnen.

PLAN UW ROUTE

Meditta hoofdkantoor

Milaanstraat 100
6135 LH Sittard
046-426 23 22 

Behandelkamer huisarts
Behandelkamer huisarts