×

Bezoek geen spoedpost bij luchtwegklachten of koorts. Zo voorkomt u verspreiding van het coronavirus in het belang van uw omgeving. Aarzel niet om te bellen bij andere medische zorgvragen, wij proberen uw vragen te beantwoorden of u in contact te brengen met de dienstdoende huisarts.

Heeft u vragen over het coronavirus, neem dan contact op met de Landelijke Corona-informatielijn 0800 1351 of kijk op de pagina 'vragen en antwoorden' van het RIVM.

Werken bij

Meditta heeft meer dan 300 medewerkers: betrokken mensen die bijdragen aan hoogwaardige zorg. Samen ondersteunen zij circa 205 huisartsen. 

De huisartsenzorg is dynamisch en voortdurend in ontwikkeling: denk aan landelijke zorgvernieuwingsprojecten, nieuwe diensten voor huisartsenpraktijken en vele samenwerkingsorganisaties. Dat levert boeiende en uitdagende banen op. Meditta is dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die over de juiste kwaliteiten beschikken voor functies in de zorg,  ontwikkelingsprocessen, diagnostiek of support.

Onze vacatures

We hebben geregeld vacatures voor medewerkers met diverse achtergronden, kennis en ervaring. Het vacatureaanbod wisselt regelmatig.

BESTUURDER BEDRIJFS- VOERING

vacature voorzitter raad van bestuur 

bekijk

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

vacature

bekijk

PRAKTIJK-MANAGER

vacature

bekijk

PROJECT-MANAGER DIGITALISERING

vacature

bekijk

DOKTERS- ASSISTENT ANW / TRIAGE-ASSISTENT

vacature

bekijk

PRAKTIJK- ONDERSTEUNER SOMATIEK

vacature

bekijk

DOKTERS-ASSISTENT ANW

vacature

bekijk

BALIE- MEDEWERKER

vacature

bekijk

GGZ ONDERSTEUNER HUISARTSEN

vacature

bekijk

JUNIOR TRIAGIST

vacature

bekijk

STAGEPLEK

kennismaking

e-mail

Stageplekken

Ook als je nog studeert maken we graag kennis met je. Voor studenten (doktersassistent; praktijkondersteuners AGZ/GGZ) biedt Meditta stagemogelijkheden met uitzicht op een dienstverband na het behalen van het diploma. Een (afstudeer)stage is bijvoorbeeld een goede manier om Meditta te leren kennen. Zo doe je praktijkervaring op en ontdek je welke carrière of discipline het best bij jou past.

Stuur een mail naar personeelszaken@meditta.nl met je cv plus motivatie voor een stage of afstudeeronderzoek en vermeld welk onderwerp je daarvoor interessant lijkt. 

Meditta academie

Werken en leren bij Meditta.  

Scholing

Kwalitatief goede zorg vraagt om goed opgeleide zorgverleners. Maar kennis en kunde dienen onderhouden te worden. Medewerkers die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling zijn dan ook belangrijk voor een organisatie. Leren is bovendien leuk, het geeft energie en is een investering in jezelf. Daarom besteedt Meditta veel aandacht aan de scholing en nascholing van zijn medewerkers.

Nieuwe mensen brengen nieuwe inzichten

Gezond leven verkleint de kans op ziekten.
Stetoscoop
team

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen door scholing en nascholing