×

Bezoek geen spoedpost of medisch centrum bij luchtwegklachten of koorts. Zo voorkomt u verspreiding van het coronavirus. Aarzel niet om te bellen bij medische zorgvragen, wij proberen uw vragen te beantwoorden of u in contact te brengen met de dienstdoende huisarts.

Heeft u vragen over het coronavirus, neem dan contact op met de Landelijke Corona-informatielijn 0800 1351 of kijk op de pagina 'vragen en antwoorden' van het RIVM.

Spoedpost Westelijke Mijnstreek

De huisartsen in uw regio werken samen op de Spoedpost. De Spoedpost is bereikbaar in de avonduren, ’s nachts, in het weekend en tijdens feestdagen. U moet altijd eerst bellen: 046-400 99 25.

Juist bij spoedeisende klachten is het belangrijk dat u snel de juiste hulp krijgt. Welke medische zorg u nodig heeft, kan het snelst telefonisch worden vastgesteld. Meteen langskomen is niet altijd het beste voor u. Bij een brandwond bijvoorbeeld is eerst 10 minuten koelen met lauw zacht stromend leidingwater beter.

Vergeet niet uw legitimatiebewijs, zorgverzekeringsbewijs en medicatieoverzicht mee te nemen.

De Spoedpost is bedoeld voor acute, spoedeisende medische hulp. Acuut of spoedeisend betekent dat de zorg niet kan wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Op de Spoedpost werkt uw huisarts samen met collega’s om u ook buiten kantoortijden spoedeisende huisartsenzorg te bieden.

Met spoed huisarts nodig?

Altijd eerst bellen
Voordat u komt...
altijd eerst bellen:
046-400 99 25.

Levensbedreigend
Als iedere minuut telt,
bel direct 112.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
17.00 uur-8.00 ‘s ochtends.


Weekenden en feestdagen:
hele dag geopend.

Tijdens kantooruren (8.00-17.00) neemt u contact op met uw eigen huisarts.

Mondmasker

Belangrijke informatie over het coronavirus

Om verspreiding van het virus te voorkomen, is het belangrijk dat u met luchtwegklachten of koorts niet naar de Spoedpost komt. Onze triagisten weten hoe te handelen. Bel dus eerst: 046-400 99 25.

PLAN UW ROUTE

Spoedpost
Westelijke Mijnstreek

Demystraat 1
6162 AP Geleen

Moet ik naar de dokter?

Meteen weten of u naar de dokter moet? Hét hulpmiddel dat voor u de vraag beantwoordt óf en wanneer u naar de dokter moet. Goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Bezoek de website of download de gratis APP en ontvang direct betrouwbaar advies.

Tarieven spoedpost

consult € 120,51
visite € 180,76
triage consult € 35,00