×

Bezoek geen spoedpost bij luchtwegklachten of koorts. Zo voorkomt u verspreiding van het coronavirus in het belang van uw omgeving. Aarzel niet om te bellen bij andere medische zorgvragen, wij proberen uw vragen te beantwoorden of u in contact te brengen met de dienstdoende huisarts.

Heeft u vragen over het coronavirus, neem dan contact op met de Landelijke Corona-informatielijn 0800 1351 of kijk op de pagina 'vragen en antwoorden' van het RIVM.

Bij- en nascholing

Kwalitatief goede zorg vraagt om goed opgeleide zorgverleners.
Maar kennis en kunde dienen onderhouden te worden: professionals moeten bijblijven en goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Meditta Spirit

Meditta Spirit ontwikkelt en verzorgt geaccrediteerde nascholingsprogramma’s voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en triage-assistenten. Dit doen we met verschillende werkgroepen deskundigheidsbevordering, een scholingscommissies en expertteams.

Regionaal karakter

De nascholingen van Meditta Spirit hebben een regionaal karakter, waardoor de inhoudelijke thematiek volledig is toegespitst op de situatie in de regio. En, ook niet onbelangrijk: ze stimuleren de samenwerking tussen de zorgverleners in de regio. 

Rol en inzet Perifeer Accreditatie Medewerker (PAM)

In het kader van de kwaliteitsbewaking ziet Meditta ook een bredere rol weggelegd voor de PAM-functie, bijvoorbeeld bij het opzetten en optimaliseren van toetsgroeponderwijs en het mee-ontwikkelen van een samenhangend scholingsaanbod in de regio’s.

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie en inschrijven gaat u naar portal.meditta.nl. Indien u nog geen inlogcode heeft dan kunt u deze aanvragen via helpdesk@meditta.nl

Heeft u vragen omtrent scholingen? Dan kunt u bellen naar de afdeling P&O en opleiding van Meditta 046-426 23 22 of een e-mail sturen naar spirit@meditta.nl

Uit een peiling van het Nivel blijkt dat meer dan de helft van de zorgverleners behoefte heeft aan bijscholing

GoodHabitz online trainingen

Medewerkers die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk voor een organisatie. Leren is bovendien leuk, het geeft energie en is een investering in jezelf. Daarom biedt Meditta niet-medische, online trainingen op zeer uiteenlopende gebieden aan voor medewerkers van Meditta en de huisartsenpraktijken in de regio.

‘Omgaan met agressie’, ‘Speak Business English’, ‘Grip op je leven, rust in je hoofd’, een training ‘Klantgerichtheid’ of ‘LinkedIn voor professionals’: het is een kleine greep uit de wel 100 online trainingen die Meditta samen met het e-learningplatform GoodHabitz.com aanbiedt.

De online trainingen van GoodHabitz.com zijn gratis voor medewerkers van Meditta en de aangesloten huisartsenpraktijken.

Interesse?

Meer weten of interesse? Bel dan naar de afdeling P&O en opleiding van Meditta 046-426 23 22 of stuur een e-mail naar: spirit@meditta.nl.

Maak van online leren een goede gewoonte

CURSUS-
VOORWAARDEN

Meditta Spirit

lees

KLACHTEN-
PROCEDURE

Meditta Spirit

lees

Bijblijven op je vakgebied is leuk en vergroot je mogelijkheden