×

Meditta levert o.a. Spoedzorg in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Met een online formulier stellen we snel vast welke zorg u nodig heeft en of u naar de spoedpost mag komen. U krijgt direct advies. Bel altijd vóórdat u naar de spoedpost komt. 

Is er een levensbedreigende situatie? Bel dan 112!

Bij- en nascholing

Kwalitatief goede zorg vraagt om goed opgeleide zorgverleners. Jezelf blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak kan via Meditta met Meditta Spirit én Good Habitz.

 

Meditta Spirit

Kwalitatief goede zorg vraagt om goed opgeleide zorgverleners. Maar kennis en kunde dienen onderhouden te worden: professionals moeten bijblijven en goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Meditta Spirit helpt daarbij.

Meditta Spirit ontwikkelt en verzorgt geaccrediteerde scholingsprogramma’s voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en triagisten. Dit doen we met verschillende werkgroepen deskundigheidsbevordering, een scholingscommissie en expertteams.

Regionaal karakter

De scholingen van Meditta Spirit hebben een regionaal karakter, waardoor de inhoudelijke thematiek volledig is toegespitst op de situatie in de regio. En, ook niet onbelangrijk: ze stimuleren de samenwerking tussen de zorgverleners in de regio.  

Rol en inzet Perifeer Accreditatie Medewerker (PAM)

In het kader van de kwaliteitsbewaking ziet Meditta ook een bredere rol weggelegd voor de PAM-functie, bijvoorbeeld bij het opzetten en optimaliseren van toetsgroeponderwijs en het mee-ontwikkelen van een samenhangend scholingsaanbod in de regio’s.

Inschrijven

Ga naar portal.meditta.nl. Een inlogcode kunt u aanvragen via helpdesk@meditta.nl

Meer informatie

Heeft u vragen omtrent scholingen? Dan kunt u bellen naar de afdeling P&O en opleiding van Meditta 046-426 23 22 of een e-mail sturen naar spirit@meditta.nl

 

GoodHabitz: online trainingen

Medewerkers die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk voor een organisatie. Leren is bovendien leuk, het geeft energie en is een investering in jezelf. Daarom biedt Meditta niet-medische, online trainingen op zeer uiteenlopende gebieden aan voor medewerkers van Meditta en de huisartsenpraktijken in de regio.

Leer zoals jij dat wilt

Leren met GoodHabitz is leren op een manier die écht bij je past. Van documentaires tot interessante magazines en van inspirerende experts tot uitdagende opdrachten.

Persoonlijke ontwikkeling

‘Omgaan met agressie’, ‘Speak Business English’, ‘Grip op je leven, rust in je hoofd’, een training ‘Klantgerichtheid’ of ‘LinkedIn voor professionals’: het is een kleine greep uit de wel 100 online trainingen die Meditta samen met het e-learningplatform GoodHabitz.com aanbiedt.

Interesse?

Deze online trainingen zijn gratis voor medewerkers van Meditta en de aangesloten huisartsenpraktijken. Bel naar de afdeling P&O en opleiding van Meditta 046-426 23 22 of stuur een e-mail.

Maak van online leren een goede gewoonte

CURSUS-
VOORWAARDEN

Meditta Spirit

lees

KLACHTEN-
PROCEDURE

Meditta Spirit

lees

Bijblijven op je vakgebied is leuk en vergroot je mogelijkheden